Se Kobenhavn – Molde Live Stream | Gratis Fotball Online

FC København – MFK live streaming, Europaligaen: 20-09-2012. Live fotball på pc/ipad – se alle kampene direkte!

UEFA Europa League, Gruppe E – 20 September 2012
Stadion: Parken, København
Dato: 20.09.2012 – kl.19:00

* Se FC København – Molde FK live her!
LiveFotballStreams er uten tvil en av de beste web-sidene for skandinaviske brukere, ved å gi fans tilgang til et helt år medubegrenset fotballstreaming!

  1. Gå til LiveFotballStreams og åpne din konto
  2. Betal 264 for 365 dages medlemskap!
  3. Velg FCK – MFK for å se kampen.

– Vi har spilt mange kamper uten ham tidligere og gjort det bra, sa Molde-treneren på onsdagens pressekonferanse før storkampen mot FC København.

KØBENHAVN (rbnett.no): Manageren var både offensiv og fleipete da han møtte norske og danske journalister på presserommet i Parken onsdag kveld. Først fikk Tidens Kravs sportsjournalist Rune Edøy stikk fordi han var bortreist da KBK endelig sikret Kristiansund et opprykk i fotball – deretter slo han et vits om den klassiske «norsk kontra dansk fotball»-debatten.

– Vi er ikke her for å forsvare de norske fargene, men for å lære og for å prestere godt. Jeg tror nok FCK slår like mange «Flo-pasninger» opp på Andreas Cornelius (FCK-spiss) som det vi gjør på våre spisser, sa Solskjær og lo.

Han mener Molde også skal klare seg godt selv om playmaker Magnus Wolff Eikrem er igjen hjemme i Norge……

FC København vs Molde FK stream, Europaligaen 2012-2013. stream fotball på ipad, mac, pc, iphone.  Europa League Grupper 2012, live tv – Canal 9 (Norge). Se live på pc, mac, mobile, ipad eller iphone!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *